VM-orakler

Translated into Danish (Original version)


Kan du huske blæksprutten Paul? Han var stjernen ved VM i 2010,  og han var i stand til at forudsige vinderen af Tysklands kampe Han forudsagde også finale-vinderen. Ved EM i 2008 begyndte hans karriere, da han spåede 11 ud af 13 kampe rigtigt. Han kunne vælge mellem to kasser med mad, som var forsynet med nationalflagene af de to hold, der spillede kampen. Desværre gik han bort i slutningen af 2010.

Paul var ikke et enkeltstående tilfælde Selv krokodillen Harry forudsagde vinderen af VM i 2010. Desuden var Harry i stand til at forudsige resultaterne af to australske parlamentsvalg. Ikke desto mindre havde han ikke samme tiltrækning som den tyske blæksprutte. Papegøjen Mani fra Singapore, som forudsagde alle kvart- og semifinalerne ved VM i 2010, havde hellere ikke samme tiltrækning, da den ikke formåede at forudsige vinderen af finalen mellem Spanien og Holland.

Siden Pauls alt for tidlige død har der været stor konkurrence om, hvem der skal efterfølge ham. Ved EM 2012 var der tre dyr, der deltog i sådanne forudsigelser: Den indisk elefant Citta, som boede i en zoologisk have i Krakow, Polen. Den ukrainske fritte Fred, som kan følges på Twitter. Det synske svin Funtik fra Ukraine, der var i stand til at forudsige resultatet af 2 ud af 3 kampe.

Hvem vil erstatte blæksprutten Paul ved næste VM? Vil det være papegøjen, som er velsignet på Peterspladsen af paven Francis ? Papegøjen som nu er en stjerne på det italienske tv-selskab? Eller bliver det den tyske elefant, der til dags dato har forudsagt 30 ud af 33 kampe rigtigt? Og undervurderer selvfølgelig ikke de paranormale evner i panda ungen - ungen, der støttes af de statslige kinesiske mediers.

Den italienske papegøje ved navn Amore (italiensk for kærlighed) vil komme med sine forudsigelser ved at udpege det vindende holds flag på en miniature fodboldbane. Nelly foretrækker at forudsige vinderne ved at sparke en bold ind i et af de konkurrerende landes fodboldnet--net, der er forsynet med landenes flag. Ved gruppe-kampene vil panda ungen forudsige resultaterne ved at udvælge mad fra kasser, der er afmærket med flag. Herudover vil den forudsige resultaterne ved at klatre i et træ med vinderens flag.

Har du et kæledyr?
Ville den være i stand til at gøre det bedre? Hvordan?
Lad den gøre et forsøg!

by Farha Ahmed

33 Votes
#169 of #1440 in the World
#1 of #8 for DanishGo to the ranking page for Danish

Can you translate better?

Join the challenge