Profeții Cupei Mondiale

Translated into Romanian (Original version)


Va aduceti aminte de Paul, Caracatita? A fost vedeta Cupei Mondiale din 2010, după ce a ghicit câștigătorul meciurilor Germaniei. A ghicit până și câștigătorul finalei. Cariera sa a inceput in cadrul Campionatului European de Fotbal 2008, unde a prezis corect 11 meciuri din 13. Obișnuia să aleagă între două cutii cu mâncare pe care erau steagurile nationale ale fiecarei echipe din fiecare meci. Din păcate, el a murit în la sfârșitul anului 2010.

Paul nu a fost singur. Până și Harry, crocodilul, a ghicit câștigătorul Cupei din 2010. Mai mult decat atit, el a putut prezice rezultatele a 2 runde de alegeri federale consecutive din Australia. Cu toate acestea, el niciodata nu a avut carisma germanului supranumit "Caracatita". Nici Mani, un papagal din Singapore, n-a avut mai mult noroc, deoarece a ghicit toate sferturile și semifinalele Cupei Mondiale din 2010, dar nu și cine urma să meargă în finala dintre Spania și Olanda.

De la moartea prematură a lui Paul, a inceput o concurenta mare pentru cine ii va lua locul. În cadrul Cupei Europene de Fotbal din 2012, trei animale au luat parte la acest joc: Citta, un elefant indian dintr-o grădină zoologică din Cracovia, Polonia. Fred, dihorul ucrainean care poate fi gasit pe Twitter. Și Funtik, porcul prezicator ucrainean capabil să profeteasca corect 2 meciuri din 3.

Cine ii va lua locul lui Paul Caracatita la următoarea Cupă Mondială? Să fie papagalul binecuvântat de Papa Francisc în Piața Sf. Petru, acum deja vedetă a televiziunii naționale publice din Italia? Sau va fi Nelly, elefantul german care până acum a prezis corect rezultatele a 30 de meciuri din 33? Și, bineînțeles, nu e de trecut cu vederea nici talentul clarvăzător al puiului de panda susținut de mass-media de stat chineză.

Papagalul italian numit Amore („iubire” in italiană) își va face pronosticul alegând steagul echipei cîștigătoare pe un teren de fotbal în miniatură. Nelly preferă să prezică învingătorii lovind o minge în una din porțile țărilor concurente în fața cărora stau plasate steagurile lor nationale. Puiul de panda, în schimb, va prezice rezultatul meciurilor alegând mâncare din cutiile marcate cu steaguri în timpul meciurilor din grupe, iar în faza eliminatorie cățărându-se într-un pom ce arboreaza un steag.

Aveţi un animal de casă?
S-ar descurca el sau ea mai bine? Cum?
Dați-le o șansă!

by Tudorica Luiza

1 Votes
#763 of #1440 in the World
#21 of #34 for RomanianGo to the ranking page for Romanian

Can you translate better?

Join the challenge