Preziceri la Cupa Mondială

Translated into Romanian (Original version)


Vă aduceți aminte de Paul, supranumit "the Octopus" (Caracatița)? A devenit vedeta Cupei Mondiale din 2010, după ce a prezis câștigătorul campionatului Germaniei. Tot el a prezis și câștigătorul finalei. Cariera sa s-a început în cadrul Campionatului European de Fotbal 2008, unde a prezis corect 11 meciuri din 13. El alegea între două cutii cu mâncare pe care erau steagurile naționale ale fiecărei echipe participante la fiecare meci Cu părere de rău, el a decedat la sfârșitul anului 2010.

Paul nu a fost singurul. Până și Harry, supranumit "the Cocodile" (Crocodilul), a prezis câștigătorul Cupei Mondiale de Fotbal din 2010. Mai mult decît atît, el a putut prezice rezultatele a două alegeri federale consecutive din Australia. Cu toate acestea, el niciodată nu a avut talentul germanului supranumit "Octopus" (Caracatița). Nici Mani, un papagal din Singapore, care a prezis toate sferturile și semifinalele Cupei Mondiale din 2010, nu a avut rezultate mai bune, deoarece a prezis greșit cîștigătorul meciului de finală dintre spania și olanda.

De la moartea prematură a lui Paul, s-a început o concurență acerbă pentru deținerea locului său. În cadrul Cupei Europene de Fotbal din 2012, trei animale au luat parte la acest joc: Citta, un elefant indian dintr-o grădină zoologică din Cracovia, Polonia. Fred, dihorul ucrainean care poate fi găsit pe Twitter. Și Funtik, porcul prezicător ucrainean capabil să prezică corect 2 meciuri din 3.

Cine o să preia locul lui Paul supranumit "the Octopus" (caracatița) la următoarea Cupă Mondială? Va fi oare papagalul binecuvântat de Papa Francisc în Piața Sfântului Petru, ajuns deja o vedetă a televiziunii naționale publice din Italia? Sau va fi Nelly, elefantul german care până acum a prezis corect rezultatele a 30 de meciuri din 33? Și, bineînțeles, nu e de trecut cu vederea nici talentul clarvăzător al puiului de panda susținut de mass-media de stat chineză.

Papagalul italian numit Amore („iubire” din italiană) își va face pronosticul alegând steagul echipei cîștigătoare pe un teren de fotbal în miniatură. Nelly preferă să prezică învingătorii lovind o minge în una din porțile țărilor concurente în fața cărora stau plasate steagurile. Puiul de panda, în schimb, va prezice rezultatul meciurilor alegând mâncare din cutiile marcate cu steaguri în timpul meciurilor din grupe, iar în faza eliminatorie cățărându-se într-un pom ce arboreaza un steag.

Aveţi un animal de casă?
S-ar descurca el sau ea mai bine? Cum?
Dați-le o șansă!

by Liubovi

0 Votes
#1071 of #1440 in the World
#29 of #34 for RomanianGo to the ranking page for Romanian

Can you translate better?

Join the challenge