Είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Translated into Greek (Original version)


Θυμάστε τον Πωλ το χταπόδι; Ήταν το αστέρι του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010, αφού μπόρεσε να προβλέψει το νικητή των αγώνων της Γερμανίας. Πρόβλεψε επίσης και το νικητή του τελικού. Η καριέρα του ξεκίνησε με το Euro 2008, και τον είδαμε να προχωράει με τη σωστή πρόβλεψη των 11 από τους 13 αγώνες. Συνήθιζε να επιλέγει ανάμεσα σε δύο κουτιά που περιείχαν φαγητό, με την εθνική σημαία της κάθε ομάδας που συμμετείχε στον αγώνα. Δυστυχώς, πέθανε στο τέλος του 2010.

Ο Πωλ δεν ήταν μόνος. Ακόμα και Χάρι ο Κροκόδειλος πρόβλεψε τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010. Κατάφερε επίσης να προβλέψει τα αποτελέσματα δύο συνεχόμενων ομοσπονδιακών εκλογών στην Αυστραλία. Παρ' όλα αυτά, δεν είχε ποτέ τη γοητεία του Γερμανικού χταποδιού. Ούτε ο Μάνι τα πήγε καλύτερα, ένας παπαγάλος από τη Σιγκαπούρη που πρόβλεψε όλους του προημιτελικούς και ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, απέτυχε να προβλέψει ποιος θα κέρδιζε ανάμεσα στην Ισπανία και την Ολλανδία στον τελικό.

Μετά τον πρόωρο χαμό του Πωλ, έχει δημιουργηθεί μεγάλος ανταγωνισμός για το ποιος θα πάρει το τη θέση του. Κατά τη διάρκεια του Euro 2012 υπήρχαν τρία ζώα που έπαιζαν αυτό το παιχνδι: Η Σίττα, ένας ινδικός ελέφαντας που ζει σε ένα ζωολογικό κήπο στην Κρακοβία της Πολωνίας. Ο Φρεντ, μία νυφίτσα από την Ουκρανία, την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε στο Twitter. Και ο Φάντικ, ένας μάντης χοίρος από την Ουκρανία που μπορεί να προβλέψει σωστά 2 από τους 3 αγώνες.

Ποιος θα πάρει τη θέση του Πωλ του χταποδιού κατά τη διάρκεια του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου; Θα είναι ο παπαγάλος που ευλογήθηκε από τον Πάπα Φραγκίσκο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, που είναι τώρα το αστέρι της ιταλικής εθνικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης; Ή θα είναι η Νέλι, ο γερμανικός ελέφαντας που πρόβλεψε με ακρίβεια 30 από τα 33 αποτελέσματα αγώνων μέχρι σήμερα; Και φυσικά, μην υποτιμάτε τις μαντικές ικανότητες του νεαρού πάντα που υποστηρίζεται από τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ιταλικός παπαγάλος που ονομάζεται Αμόρε (Αγάπη στα ιταλικά) θα δώσει την πρόβλεψή του επιλέγοντας τη σημαία της νικήτριας ομάδας σε μια μικρογραφία ενός γήπεδου ποδοσφαίρου. Η Νέλι προτιμά να προβλέπει τους νικητές κλοτσώντας μια μπάλα στα δίχτυα του ενός εκ των δύο τερμάτων που φέρουν μπροστά τους τις σημαίες των διαγωνιζόμενων χωρών. Αντ'αυτού, το μικρό πάντα θα μαντέψει τα αποτελέσματα των αγώνων επιλέγοντας φαγητό από κουτιά τα οποία έχουν τις σημαίες των χωρών κατά τη διάρκεια της επιλογής των ομίλων και σκαρφαλώνοντας σε ένα δέντρο ανεμίζοντας μια σημαία στους αγώνες του τελικού.

Εσείς έχετε κατοικίδιο ζώο;
Θα μπορούσε εκείνος ή εκείνη να τα πάει καλύτερα; Πώς;
Αφήστε τα να δοκιμάσουν!

by Vasiliki Potouridis

0 Votes
#1056 of #1440 in the World
#22 of #27 for GreekGo to the ranking page for Greek

Can you translate better?

Join the challenge