Οι Μάντεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Translated into Greek (Original version)


Θυμάστε τον Πολ το χταπόδι; Ήταν το αστέρι του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 που μπορούσε να προβλέψει τον νικητή στα ματς της Γερμανίας. Επίσης πρόβλεψε τον νικητή του τελικού. Η καριέρα του ξεκίνησε με το Euro 2008 και συνέχισε με τη σωστή πρόβλεψη των 11 από τους 13 αγώνες. Συνήθιζε να διαλέγει ανάμεσα σε 2 κουτιά με την εθνική σημαία της κάθε ομάδας που συμμετείχε στον αγώνα. Δυστυχώς, πέθανε το τέλος του 2010.

Ο Πολ δεν ήταν μόνος. Ακόμα και Χάρι ο κροκόδειλος προβλεψε τον νικητή του παγκοσμίου κυπέλλου του 2010. Επιπροσθέτως, μπορούσε να προβλέψει τα αποτελέσματα δύο συνεχόμενων ομοσπονδιακών εκλογών στην Αυστραλία. Παρ' όλα αυτά, ποτέ δεν είχε τη γοητεία του χταποδιού από τη Γερμανία. Ούτε ο Μάνι, ένας παπαγάλος από τη Σιγκαπούρη που πρόβλεψε όλους του προημιτελικούς και ημιτελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου τους 2010, ήταν καλύτερος, γιατί απέτυχε να προβλέψει ποιος θα κέρδιζε ανάμεσα στην Ισπανία και την Ολλανδία.

Μετά την πρόωρη αποχώρηση του Πολ, υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός για το ποιος θα τον διαδεχτεί. Κατά τη διάρκεια του Euro 2012 υπήρξαν τρία ζώα που έπαιζαν αυτό το παιχνδι: Η Σίττα, ένας ινδικός ελέφαντας που ζει σε ζωολογικό κήπος στην Κρακοβία στην Πολωνία. Ο Φρεντ, ένα κουνάβι που μπορείτε να το ακολουθήσετε στο Twitter. Και ο Φάντικ ένας προφήτης χοίρος που μπορεί να προβλέψει σωστά 2 από 3 αγώνες.

Ποιος θα πάρει τη θέση του Πολ του χταποδιού κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου; Θα είναι ο παπαγάλος που έχει την ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου από την πλατεία του Αγίου Πέτρου, τώρα το αστέρι της ιταλικής εθνικής ραδιοτηλεόρασης; Ή θα είναι η Νέλι ο γερμανικός ελέφαντας που πρόβλεψε με ακρίβεια 30 από 33 αποτελέσματα αγώνων μέχρι σήμερα; Και βέβαια, μην υποτιμάτε τις ψυχικές δυνάμεις του νεαρού πάντα που υποστηρίζεται από τα κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ιταλικός παπαγάλος Αμόρε (Αγάπη στα ιταλικά) θα δώσει την πρόβλεψή του επιλέγοντας τη σημαία της νικήτριας ομάδας σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σε μικρογραφία. Η Νέλι προτιμάει να προβλέπει του νικητές κλωτσώντας μια μπάλα σε καθένα από τα δίχτυα με τις σημαίες των ανταγωνιστριών χωρών που τοποθετούνται μπροστά τους. Αντίθετα το νεαρό πάντα θα μαντέψει την έκβαση των αγώνων κλωτσώντας φαγητό μέσα από κουτιά σημαδεμένα με σημαίες κατά τη διάρκεια των αγώνων των ομάδων και σκαρφαλώνοντας ένα δέντρο που έχει τη σημαία στους γύρους αποκλεισμού.

Έχετε κατοικίδιο ζώο;
Θα μπορούσε εκείνος ή εκείνη να κάνει κάτι καλύτερο; Πώς;
Αφήστε τα να δοκιμάσουν!

by Dory

0 Votes
#988 of #1440 in the World
#21 of #27 for GreekGo to the ranking page for Greek

Can you translate better?

Join the challenge