World Cup Orakler

Translated into Danish (Original version)


Kan du huske blæksprutten Paul? Han var stjernen i VW 2010, han kunne nemlig forudsige vinderne af Tysklands kampe Han forudsagde også, hvem der ville finde finalen. Hans karriere begyndte ved EM i 2008, hvor han forudsagde vinderen af 11 ud af 13 kampe. Han plejede at vælge mellem to kasser der indeholdt mad og de nationale flag fra hvert hold der skulle spille kamp. Desværre døde han i slutningen af 2010.

Men Paul var ikke alene. Selv krokodillen Harry forudsagde vinderen af VM i 2010. Desuden var han i stand til at forudsige to på hinanden følgende australske føderale valgresultater. Ikke desto mindre, havde han aldrig den tyske blækspruttes appel. Heller ikke Mani gjorde det bedre, en papegøje fra Singapore, der gættede alle kvart-og semifinaler i VM i 2010, fordi han undlod at gætte, hvem der ville sejre i finalen mellem Spanien og Holland.

Siden Paul's alt for tidlige afgang, har der været stor konkurrence om, hvem der vil overtage hans krone. Under Euro 2012, var der tre dyr, der spillede dette spil: Citta, en indisk elefant, der lever i en zoologisk have i Krakow, Polen. Fred, den ukrainske ilder, som kan følges på Twitter. Og Funtik det ukrainske sandsiger svin, i stand til korrekt at forudsige 2 ud af 3 kampe.

Hvem vil erstatte Blæksprutteren Paul under næste VM? Vil det være papegøjen velsignet af pave Francis på Peterspladsen, nu en stjerne i det italienske nationale offentlige tv-selskab? Eller vil det være Nelly, den tyske elefant, der korrekt har forudsagt 30 ud af 33 kampresultater til dato? Og selvfølgelig, skal de psykiske beføjelser af panda ungen støttet af de kinesiske statslige medier ikke undervurderes.

Den italienske papegøje ved navn Amore (italiensk for kærlighed) vil give sin forudsigelse ved at vælge det vindende holds flag på en miniature fodboldbane. Nelly foretrækker at forudsige vinderne ved at sparke en bold i den ene af målene med de konkurrerende landes flag placeret foran dem. I stedet vil pandaungen gætte kampens udfald ved at vælge mad fra kasser markeret med flag i løbet af puljekampe og ved at klatre op i et træ med et flag i knockout-runder.

Har du et kæledyr?
Vil han eller hun være i stand til at gøre det bedre? Hvordan?
Lad dem gøre et forsøg!

by Henning Mathiesen

2 Votes
#642 of #1440 in the World
#4 of #8 for Danish


Henning Mathiesen's website

Go to the ranking page for Danish

Can you translate better?

Join the challenge