Предсказатели на световното първенство

Translated into Bulgarian (Original version)


Спомняте ли си октоподът Пол? Той беше звездата на Световната купа през 2010 г., познавайки победителя от мачовете на Германия. Той позна и победителя на финала. Кариерата му започна с Евро 2008, където той правилно предвиди 11 от 13 мача. Той трябваше да избира между две кутии, съдържащи храна и националните флагове на двата отбора учасващи в мача. За съжаление, той почина в края на 2010 година.

Пол не е бил сам. Дори Хари крокодила позна победителя в Световната купа през 2010 година. Освен това, той бе в състояние да предскаже два последователни резултата от австралийските федерални избори. Въпреки това, той никога не е притежавал привлекателността на немски октопод. Сингапурският папагал Мани, който позна всички четвърт-финали и полуфинали на Световното първенство през 2010, също не постигна голям успех, тъй като не успя да отгатне кой би победил измежду Испания и Холандия на финала.

От преждевременното оттегляне на Пол насам, конкуренцията за това кой ще вземе короната му е все така голяма. По време на Евро 2012 имаше три животни, които се съревноваваха в тази игра: Сита, индийски слон, който живее в зоологическата градина в Краков, Полша. Фред, украинският пор, който може да бъде проследен в Twitter; И Фунтик, украинското прасе-гадател, способно да предскаже правилно 2 от всеки 3 мача.

Кой ще заеме мястото на октоподът Пол на следващото световно първенство? Дали това ще бъде ли папагалът, благословен от папа Франциск на площад Свети Петър, който сега е звезда на италианския национален обществен телевизионен оператор? Или ще бъде Нели, германският слон, който правилно прогнозира 30 от 33 резултата от мачовете до момента? И разбира се, не подценявайте гадателските способности на пандата зверче, подкрепяни от китайските държавни медии.

Италианският папагал на име Аморе (италианската дума за любов) ще даде своето предсказание като избере флага на отбора победител на миниатюрно футболно игрище. Нели предпочита да предсказва победителите като рита топка в една от двете мрежи с флагове на конкурентните страни, поставени пред него. Вместо това, пандата ще познава изхода от мачове подбирайки храна от кутии, маркирани със знамена по време на мачовете в групата и чрез изкатерване на дърво, над което се развява флаг в елиминационните кръгове.

Имате ли си домашен любимец?
Мислите ли, че той или тя биха се справили по-добре? Как?
Нека да им дадем шанс!

by Stanka Zhekova

1 Votes
#718 of #1440 in the World
#9 of #13 for Bulgarian


Stanka Zhekova's website

Go to the ranking page for Bulgarian

Can you translate better?

Join the challenge