VM Orakler

Translated into Danish (Original version)


Kan du huske Blæksprutten Paul? Han var stjernen i VM i 2010, og i stand til at gætte vinderen af ​​Tysklands kampe. Han gættede også vinderen af ​​finalen. Hans karriere begyndte med Euro 2008, og så ham gå videre til korrekt at forudsige 11 ud af 13 kampe. Han plejede at vælge mellem to kasser, der indeholder mad med de nationale flag for hvert hold, der er involveret i hver kamp. Desværre døde han i slutningen af ​​2010.

Paul var ikke alene. Selv Krokodillen Harry gættede 2010 VM vinderen. Desuden var han i stand til at forudsige to på hinanden følgende australske føderale valgresultater. Ikke desto mindre, havde han aldrig den tyske blækspruttes appel. Heller ikke Mani gjorde det bedre, en papegøje fra Singapore, der gættede alle kvartaler og semifinalerne i VM i 2010, fordi han undlod at gætte, hvem der ville sejre i finalen mellem Spanien og Holland.

Siden Paul's alt for tidlige afgang, har der været stor konkurrence om, hvem der vil tage hans krone. Under Euro 2012, var der tre dyr, der spillede dette spil: Citta, en indisk elefant, der lever i en zoologisk have i Krakow, Polen. Fred den ukrainske ilder, som kan følges på Twitter. Og Funtik den ukrainske sandsiger svin, i stand til korrekt at forudsige 2 ud af 3 kampe.

Hvem vil erstatte Blæksprutteren Paul under næste VM? Vil det være papegøjen velsignet af pave Francis på Peterspladsen, nu en stjerne i den italienske nationale offentlige tv-selskab? Eller vil det være Nelly, den tyske elefant, der korrekt har forudsagt 30 ud af 33 kampresultater til dato? Og selvfølgelig, skal de psykiske beføjelser af panda ungen støttet af de kinesiske statslige medier ikke undervurderes.

Den italienske papegøje ved navn Amore (italiensk for kærlighed) vil give sin forudsigelse ved at vælge det vindende holds flag på en miniature fodboldbane. Nelly foretrækker at forudsige vinderne ved at sparke en bold i den ene af målene med de konkurrerende landes flag placeret foran dem. I stedet vil pandaungen gætte kampens udfald ved at vælge mad fra kasser markeret med flag i løbet af puljekampe og ved klatring op ad et træ med et flag i knockout-runder.

Har du et kæledyr?
Vil han eller hun være i stand til at gøre det bedre? Hvordan?
Lad dem gøre et forsøg!

by Michael J H Davies

0 Votes
#861 of #1440 in the World
#5 of #8 for Danish


Michael J H Davies's website

Go to the ranking page for Danish

Can you translate better?

Join the challenge